Tekniker med inriktning Ventilation och värme till fastighetsenheten

Tekniker med inriktning Ventilation och värme till fastighetsenheten

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan hantera, reparera, installera och serva ventilationsanläggningar, kyla och värmesystem, även att hantera styr och reglersystem. Exempel på andra uppgifter som ingår att sköta, underhålla och reparera är badbassänger/terapibad, medicinska gaser, sprinkleranläggningar, Patientkallelsesystem, larmanläggningar, videokonferenssystem, styr/reglersystem, datanät, kameraövervakningar, service och felavhjälpning av operationslampor/operationsbord. Det ingår också att föra energistatistik. Du skall vid utrymme kunna hjälpa till med övriga förekommande arbetsuppgifter t.ex. belysningar, dörrautomatik, nödljussystem etc. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande egenskaper; * Du har högskolekompetens som tekniker inom energi eller motsvarande utbildning eller kompetens som bedöms likvärdig, (utbildning som i kombination med yrkeserfarenhet bedöms likvärdig av arbetsgivaren). * Kunskap i engelska. * B-Körkort. * Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övriga erfarenheter och kunskaper som bedöms vara väsentliga: Du är utåtriktad, serviceinriktad och engagerad i Ditt arbete, har god social kompetens och arbetar med verksamhetens bästa som fokus. Du skall vara flexibel, initiativrik, resultatinriktad och självständig samtidigt som Du skall kunna arbeta i team/grupp samt ta ansvar för Dina arbetsuppgifter. Kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du skall arbeta utifrån landstingets och förvaltningens policydokument samt de kvalitets- och miljökrav som ställs. Du skall arbeta för att främja teknikutveckling och effektivisering inom enheten.

Övrigt
Provanställning kan komma att tillämpas. Inför rekryteringen har vi gjort vårt medieval och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Lars Fureman
Telefon 070-670 10 13
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 sept 2020 (30 dagar kvar)