Tandsköterska till Folktandvården Campus

Tandsköterska till Folktandvården Campus

Om arbetsplatsen
Folktandvården Campus ligger centralt i Östersund. Här erbjuds du ett omväxlande arbete. På Campus erbjuds alla behandlingar som allmäntandvården kan tillhandahålla för patienter i alla åldrar. Folktandvården Campus har ca 35 medarbetare. Kliniken är byggd 2012. Vi har i dagsläget nära15 000 patienter varav ca 5000 är barn, ännu fler önskar bli patient hos oss! Tillfällig tjänstgöring på annan klinik kan förekomma. Kliniken ligger i anrika byggnader men är byggd 2012 och Tandakuten som ligger vägg i vägg är byggd 2018

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i team på en modern klinik med moderna arbetssätt. Arbetet som tandsköterska är varierande och du kommer att arbeta med assistans, eget patientarbete, reception, steril och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
God förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt. Professionell i din yrkesutövning Du tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av journalsystemet T4. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berith Holmquist Bodemyr
Telefon 070-2010705
Email Mejla Berith Holmquist Bodemyr
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 jan 2023 (39 dagar kvar)