Tandsköterska/operationstandsköterska till Specialisttandv avdelning för parodontologi

Tandsköterska/operationstandsköterska till Specialisttandv avdelning för parodontologi

Om arbetsplatsen
Vi söker en tandsköterska till ett spännande och utvecklande jobb på vår avdelning för parodontologi! På avdelningen arbetar idag en specialist i parodontologi, en tandhygienist och två operationstandsköterskor. Specialisttandvården är lokaliserad till Östersunds sjukhus och inom enheten finns avdelningar för parodontologi, oral protetik, ortodonti, pedodonti, oral radiologi, käkkirurgi, bettfysiologi, orofacial medicin samt reception. Tillsammans är vi ca 40 medarbetare och här råder ett gott samarbetsklimat

Arbetsuppgifter
Vid avdelningen för parodontologi undersöks och behandlas patienter med infektioner kring tänder och implantat, slemhinnesjukdomar i munhålan och tandförluster som kräver dentala implantat. Våra patienter kommer på remiss från tandläkare, tandhygienist eller från läkare inom sjukvården. Vården planeras för att ske i nära samarbete med allmäntandvårdens tandläkare och tandhygienister i hela Jämtlands län.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Är du utbildad operationstandsköterska är det meriterande. Om du inte är vidareutbildad förutsätts att du vill bli det när en sådan utbildning erbjuds, vilket sker genom arbetsgivarens försorg. Tidigare erfarenhet från allmän- eller specialisttandvård är meriterande.
Du har bra planering- och organisationsförmåga samt god datorvana. Erfarenhet av T4 är meriterande. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa goda relationer med patienter, remittenter och arbetskamrater.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Kristina Wiklund
Telefon 063-14 71 51
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)