Tandläkare till Folktandvården Campus

Tandläkare till Folktandvården Campus

Som tandläkare på Campus arbetar du med både barn och vuxentandvård. Vi vill att du är flexibel och har förmåga att skapa goda relationer med både övriga medarbetare och patienter. Vi ser gärna att du gillar rollen som handledare till mer oerfarna kollegor. Skulle du vara ny i din yrkesroll erbjuds handledning. Tillfällig tjänstgöring på Tandakuten eller annan klinik kan förekomma.

Kvalifikationer
Svensk tandläkarlegitimation. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Professionell i din yrkesroll. Övriga språkkunskaper är ett plus liksom kunskap i T4. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. I september 2018 öppnade vår nya jourklinik. Tandakuten ligger vägg i vägg med Folktandvården Campus och har tre behandlingsrum, reception och väntrum. Övriga utrymmen delas med Campus. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berit Bodemyr
Telefon 063-14 24 27
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Utvecklande jobb som tandläkare inkl. fritid*

Söker du ett utmanade och omväxlande arbete? Välkommen till oss på Folktandvården Campus! Hos oss möter du patienter i alla åldrar vilket ger dig en möjlighet till bredd i jobbet. Vi erbjuder en prestigelös atmosfär där det finns möjlighet att konsultera kollegor både på kliniken och inom specialisttandvård. Här är vi måna om din personliga utveckling.
Kliniken är något utöver det vanliga då våra lokaler är kulturminnesmärkta. Vi finns i centrala Östersund och vi är ca 30 medarbetare i alla åldrar. I dagsläget har vi ca 14 000 patienter varav mer än 4500 är barn. Ännu fler önskar bli patient hos oss.

*Här får du jobba i en expansiv stad mitt i fjällvärldens hjärta - rakt utanför dörren finns närhet till fjäll och friluftsliv, både sommar och vinter!