Tandläkare till Folktandvården Campus Östersund

Tandläkare till Folktandvården Campus Östersund

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Som tandläkare på Campus arbetar du med både barn- och vuxentandvård. Vi vill att du är flexibel och har förmåga att skapa goda relationer med både övriga medarbetare och patienter. Vi ser gärna att du gillar rollen som handledare till mindre erfarna kollegor. Skulle du vara ny i din yrkesroll erbjuds du själv handledning. Alla nyexaminerade ingår i ett handledarprogram under första året. Tillfällig tjänstgöring på Tandakuten eller annan klinik kan förekomma.

Kvalifikationer
Svensk tandläkarlegitimation. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Professionell i din yrkesroll. Övriga språkkunskaper är ett plus liksom kunskap i T4. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Yrkeserfarenhet är meriterande, men även du som är ny i yrket är välkommen med din ansökan! Ingen erfarenhet krävs.

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berith Holmquist Bodemyr
Telefon 070-2010705
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (21 dagar kvar)