Tandläkare till Folktandvården Campus Östersund

Tandläkare till Folktandvården Campus Östersund

Om arbetsplatsen
Utvecklande jobb som tandläkare inkl. fritid* Söker du ett utmanade och omväxlande arbete? Är du erfaren kliniker, har jobbat något år eller är nyutexaminerad? Har du erfarenhet av eller speciellt intresse inom något odontologiskt område? Oavsett är du välkommen till oss på Folktandvården Campus! Hos oss möter du patienter i alla åldrar vilket ger dig en möjlighet till bredd i jobbet. Vi erbjuder en prestigelös atmosfär där det finns möjlighet att konsultera och samarbeta med kollegor både på kliniken och inom specialisttandvård. Här är vi måna om din personliga utveckling. Kliniken är något utöver det vanliga då våra lokaler är kulturminnesmärkta. Vägg i vägg med Folktandvården Campus ligger folktandvårdens Tandakut. Vi finns i centrala Östersund och vi är ca 30 medarbetare i varierande åldrar. I dagsläget har vi ca 14 000 patienter varav mer än 4500 är barn. Ännu fler önskar bli patient hos oss! *Här får du jobba i en expansiv stad mitt i fjällvärldens hjärta - rakt utanför dörren finns närhet till fjäll och friluftsliv, både sommar och vinter!

Arbetsuppgifter
Som tandläkare på Campus arbetar du med både barn och vuxentandvård. Vi vill att du är flexibel och har förmåga att skapa goda relationer med både övriga medarbetare och patienter. Vi ser gärna att du gillar rollen som handledare till mindre erfarna kollegor. Skulle du vara ny i din yrkesroll erbjuds du själv handledning. Tillfällig tjänstgöring på Tandakuten eller annan klinik kan förekomma.

Kvalifikationer
Svensk tandläkarlegitimation. Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Professionell i din yrkesroll. Övriga språkkunskaper är ett plus liksom kunskap i T4. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Yrkeserfarenhet är meriterande, men även du som är ny i yrket är välkommen med din ansökan!

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Berith Holmquist Bodemyr
Telefon 070-2010705
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)