Tandhygienist till Folktandvården Campus Östersund

Tandhygienist till Folktandvården Campus Östersund

Om arbetsplatsen
Utvecklande jobb som tandhygienist inkl. härliga kollegor* Folktandvården Campus invigdes 2012 och är belägen inom campusområdet i centrala Östersund. Kliniken har moderna och fräscha lokaler och är länets största allmäntandvårdsklinik med ett patientklientel på ca 14 000 patienter, varav 5 000 är barn. Kliniken strävar efter samarbete inom och mellan alla yrkesgrupper för att ge patienten bästa tänkbara vård. * Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!

Arbetsuppgifter
Arbetet på kliniken är omväxlande. I befattningen ingår samtliga arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde. Du arbetar självständigt med både barn, vuxna och uppsökande verksamhet. Kliniken har generösa öppettider varför arbetstiderna varierar. Om du är nyutexaminerad kommer du att få stöd/handledning från erfaren tandhygienist.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med erfarenhet av T4. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. I ditt arbete bidrar du till att skapa goda relationer med såväl patienter som medarbetare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Folktandvården Campus ligger på campusområdet i Östersund och har ca 30 medarbetare i alla åldrar. I september 2018 öppnade vår nya jourklinik. Tandakuten har tre behandlingsrum, reception och väntrum. Övriga utrymmen delas med Folktandvården Campus. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berith Holmquist Bodemyr
Telefon 070-2010705
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (11 dagar kvar)