Tandhygienist till Folktandvården Brunflo

Tandhygienist till Folktandvården Brunflo

Om arbetsplatsen
Utvecklande tandhygienistjobb inkl. härliga kollegor* Gillar du teamarbete, utveckling och tycker att bra kollegor är viktigt? Välkommen till Folktandvården Brunflo! Vi är ett härligt gäng som söker dig som vill vara med och utveckla kliniken tillsammans med oss. En lagom stor klinik där ledorden är trivsel och omtanke. Kliniken ligger 15 kilometer söder om Östersunds centrum och har åtta behandlingsrum samt administrationsrum som erbjuder en lugn miljö för ändamålet. * Du kommer att ingå i en fantastisk grupp som har riktigt kul på jobbet!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta inom ett brett område med varierade arbetsuppgifter där det ingår en helhet med barn och vuxentandvård samt våra prioriterade grupper. Egenskaper som vi värdesätter är engagemang, kvalitet, flexibilitet och ödmjukhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du passar in i klinikens profil

Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk tandhygienistlegitimation. Det är meriterande att ha erfarenhet från tandhygienistyrket, är du nyutexaminerad så erbjuder vi direkt handledning av erfaren tandhygienist som arbetar på kliniken. Det är meriterande om du har vana av att arbeta i T4. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård samt tandakut som också är en del i Folktandvårdens verksamhet. Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag mm Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig. Läs mer om att leva och bo i Östersund på www.ostersund.se Läs mer om Jämtland Härjedalen på www.jamtland.se Läs mer om Region Jämtland Härjedalen på www.regionjh.se Vi ser fram emot att få din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lena Jonsson
Telefon 063-142343
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (1 dag kvar)