Systemadministratör COSMIC

Systemadministratör COSMIC

Om arbetsplatsen
IT och eHälsoavdelningen är en strategisk ledningsfunktion för IT-drift/utveckling och systemförvaltning. Vi är ca 35 medarbetare som är organiserade i tre enheter, Helpdesk, IT-enheten samt eHälsoenheten. Vi sitter i centralt placerade lokaler i Östersunds centrum. Regionen använder vårdsystemet COSMIC som är en del av vårt långsiktiga arbete att realisera framtidens IT-stöd för hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter
Till eHälsoenheten söker vi nu dig, systemadministratör COSMIC som tillsammans med oss vill delta i detta intressanta och spännande arbete. Du kommer att vara modulansvarig för någon/några funktioner i COSMIC och bland annat arbeta med test, utbildning och support.

Kvalifikationer
Vi söker dig som: * har utbildning och erfarenhet från hälso- och sjukvård * har flerårig praktisk erfarenhet från arbete med vårdsystem * tycker om att arbeta strukturerat och systematiskt * har energi och är drivande med stort fokus på resultat * har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt * är flexibel och nyfiken på nya utmaningar * har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta både självständigt och i team * har mod och engagemang i kombination med en positiv livssyn och social kompetens Meriterande: * erfarenhet från arbete med vårdsystemet COSMIC * utbildning inom IT-området Arbetet kräver att man har mycket goda kunskaper att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Övrigt
Är du den person vi söker så är du varmt välkommen med din ansökan Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen: http://www.regionjh.se/ Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: http://www.ostersund.se/ Välkommen till Jämtland Härjedalen: http://www.jamtland.se Inför rekryteringen har vi gjort vårt medieval och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Mikael Johnson
Telefon 063-14 75 04
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)