Syn- och hörselrehabiliteringen söker medicinsk sekreterare!

Syn- och hörselrehabiliteringen söker medicinsk sekreterare!

Om arbetsplatsen
Välkommen till ett stimulerande jobb som medicinsk sekreterare hos oss på syn- och hörselrehabiliteringen på Östersunds sjukhus! Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra. Syn- och hörselrehabiliteringen består av syncentralen, pedagogiska hörselvården, hörcentralen och tolkcentralen och har ca 30 medarbetare. Denna enhet ingår i Område ögon, öron, som har ca 125 anställda. Området bedriver en bred akut och planerad verksamhet inom ögon- och öronsjukvård, samt syn- och hörselrehabilitering.

Arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare inom syn- och hörselrehabiliteringen kommer du att ha ett utvecklande och stimulerande arbete och ett samarbete med övriga medarbetare inom enheten. Du är även delaktig i vårt förbättringsarbete. Dina arbetsuppgifter är mycket varierande och kommer bland annat att bestå av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, receptionsarbete, kontakt med patienter, enklare service av hörapparater/reparationer, viss lagerhantering, telefonkontakter samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer att i huvudsak vara placerad vid hörcentralen, men i arbetet ingår även övriga verksamheter inom syn- och hörselrehabiliteringen och område ögon öron.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har ett genuint intresse för språk då du som medicinsk sekreterare kontinuerligt kvalitetsgranskar patientdokumentationen för att patienten ska kunna läsa och förstå sin egen journal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. Varmt välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Emma Falk
Telefon 063-154316
Område Östersund
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Hälsa & Sjukvård, Optiker & Audionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (14 dagar kvar)