Specialistläkare till smärtmottagningen i Östersund

Specialistläkare till smärtmottagningen i Östersund

Om arbetsplatsen
Söker du ett utmanande och lärorikt arbete? Välkommen som specialistläkare till oss på smärtmottagningen vid Östersunds Rehabcentrum. Smärtmottagningen är en del av Region Jämtland Härjedalens smärtenhet och är en av flera verksamheter inom område hjärta, neurologi och rehabilitering. Vår verksamhet bedrivs på Remonthagen, belägen ca 2,5 km från Östersunds sjukhus. Nära skog och Östersunds Vintersportstadion, med skid- och löparspår, som erbjuder både patienter och anställda en fin utemiljö med möjlighet till träning. Smärtmottagningen består av ett team med läkare, smärtsjuksköterskor, fysioterapeut, psykolog, kurator och medicinsk sekreterare. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på patienten. En väl fungerande och liten enhet med nära till beslut.

Arbetsuppgifter
Mottagningen arbetar gentemot medicinskt färdigutredda vuxna patienter med långvarig benign smärta. Smärtmottagningen har en konsultativ roll i regionen. Vi erbjuder individuella bedömningar och behandlingar med både farmakologiska och beteendemedicinska interventioner. Som läkare på smärtmottagningen arbetar du patientnära. Du har en konsultativ roll och ansvarar därmed inte för sjukskrivningar och intyg. Utöver detta finns ett väletablerat samarbete med andra specialiteter och verksamhetsområden. Erfarna läkare kommer att finnas som stöd.

Kvalifikationer
Specialistkompetens eller i slutet av ST inom lämplig specialitet, exempelvis allmän medicin, invärtes medicin, neurologi, psykiatri eller rehabilitering. Du har ett intresse för behandling av långvariga smärttillstånd. Har god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi förutsätter flexibilitet och en god kommunikativ förmåga.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Andersson
Telefon 063-154888
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)