Specialistläkare med intresse för rehabiliteringsmedicin

Specialistläkare med intresse för rehabiliteringsmedicin

På Östersunds rehabcentrum bedrivs både sluten- och öppenvård i team med läkare, neuropsykologer, logopeder sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, rehabassistenter och sekreterare. Du kommer ha en betydelsefull roll i detta samarbete.

Kvalifikationer
Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom rehabiliteringsmedicin, geriatrik, neurologi eller allmän medicin/intern medicin med rehabiliteringsintresse är önskvärt. Språkkunskaper i svenska på C 1-nivå enligt europarådets nivåskala. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt samt intresse av utvecklingsfrågor. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Läs mer om oss på regionjh.se/jobbochutbildning Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Läs mer om att leva och bo i Östersund på www.ostersund.se I din elektroniska ansökan vill vi att du bifogar följande handlingar som ska vara vidimerade. * Meritförteckning * Bevis.på specialistkompetens från Socialstyrelsen * Bevis på medicine licentiat/disputation och docentur i förekommande fall * Övriga handlingar som du önskar åberopa till exempel publikationer Ansökan med bilagor kommer att skickas vidare för sakkunnigprövning. Observera att samtliga ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdagen för att ansökan skall kunna beaktas vid sakkunnigprövningen. Vill du veta mer om tjänsterna, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louise Iversen
Telefon 063-154639
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juli (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du specialistläkare med ett stort intresse för rehabiliteringsmedicin? Välkommen till oss på Östersunds Rehabcentrum. Våra lokaler ligger alldeles intill skogen med skid- och löparspår utanför dörren. Här erbjuds både du och patienter en fin utemiljö med möjlighet till träning. Östersunds Rehabcentrum bedriver medicinsk rehabilitering, smärtrehabilitering i programform och här finns också reumatologmottagningen. Vi söker nu en läkarkollega till medicinsk rehabilitering. Du behöver inte vara specialistläkare inom rehabiliteringsmedicin utan kan vara specialist inom något annat område. Det viktigaste för oss är att du har ett stort intresse för rehabiliteringsmedicin.