Specialistläkare inom dermatologi och venereologi på hud- och könsmottagningen Östersund

Specialistläkare inom dermatologi och venereologi på hud- och könsmottagningen Östersund

Om arbetsplatsen
Utmanande jobb som specialistläkare inklusive utveckling* Är du specialistläkare med intresse för utveckling? Välkommen till oss på hud- och könsmottagningen i Östersund! Vi är ett team som sätter patienten i fokus och du möter patienter från hela Jämtland Härjedalen som behöver specialistvård inom dermatologi och venereologi. * Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling!

Arbetsuppgifter
Hud- och könsmottagningen är den enda specialistmottagningen inom området, i Jämtland Härjedalen. Vi är idag ett team på 18 personer som arbetar på mottagningen på Östersunds sjukhus. Här finns överläkare, Specialistläkare, ST-läkare, barnmorska, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, kurator och enhetschef. Sedvanligt mottagningsarbete med remissbedömningar, konsultationsuppdrag, operativa ingrepp etc. STD-mottagning i samverkan med barnmorska. Viss handledning av ST förekommer. Mottagningen har tillgång till operationsrum, PDT-behandling, Bucky, ljusbehandling och bad. Läkarutbildning bedrivs via den regionaliserade läkarutbildningen vid Umeå universitet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist inom dermatologi och venereologi och som gärna har hunnit samla på dig några års erfarenhet. Du är positiv, strukturerad och intresserad av utveckling.

Övrigt
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen, www.regionjh.se/jobbochutbildning Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun, www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi ser fram emot din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Eva Kallberg
Telefon 063-153401
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)