Specialistläkare Klinisk fysiologi eller annan relevant specialitet

Specialistläkare Klinisk fysiologi eller annan relevant specialitet

Om arbetsplatsen
Östersunds Sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen och de flesta medicinska specialiteter finns representerade. På Fysiologimottagningen på Östersunds sjukhus bedrivs bred diagnostik inom i huvudsak hjärt-, cirkulations- samt lungmedicin. Även viss nuklearmedicin och rondarbete ingår i verksamheten. En del av det nuklearmedicinska arbetet utförs i nära samarbete med Röntgenkliniken samt Medicinkliniken. Vi arbetar kontorstider och har ingen jourtjänstgöring. Stämningen på avdelningen brukar beskrivas som mycket god, vi arbetar nära tillsammans samtliga personalkategorier och har roligt ihop. Möjligheter finns till deltidstjänstgöring för att kunna kombinera arbete med familjeliv eller andra åtaganden. Regionen med sin närhet till fjällen erbjuder många möjligheter till en rik fritid.

Arbetsuppgifter
Vi söker i första hand dig som är specialistläkare inom Klinisk fysiologi. Även annan relevant specialitet inom t ex kardiologi eller anestesi är av intresse, men vi värdesätter i så fall intresse för att lära sig flera områden inom klinisk fysiologi. Arbetet består av sedvanliga uppgifter som specialistläkare i klinisk fysiologi: Praktiskt utförande, bearbetning samt tolkning av fysiologiska och nuklearmedicinska undersökningar. Kunskapsöverföring inom kliniken är en viktig del och därför ingår handledning av ST-läkare och biomedicinska analytiker. Aktivt deltagande i verksamhetens utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom klinisk fysiologi eller annan relevant specialitet. Du har behörighet att verka inom svensk sjukvård och goda språkkunskaper i svenska nivå B2 enligt europarådets skala för självbedömning Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, intresse samt samarbetsförmåga. Varmt välkommen med din ansökan

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Carl-Göran Persson
Telefon 063-153715
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)