Socionom/Kurator till område psykiatri, öppen och heldygnsvård, vik

Socionom/Kurator till område psykiatri, öppen och heldygnsvård, vik

Som socionom/kurator inom område psykiatri lyfter du fram det psykosociala perspektivet och bidrar med kunskap kring olika typer av insatser. Arbetet kännetecknas av en kombination av olika former av samtal, social rådgivning, sociala åtgärder samt samordning. Du stödjer både patient och närstående att hantera inre och yttre påfrestningar som kan uppstå i samband med sjukdom och kriser. Du planerar och bedriver arbetet självständigt men deltar också i vårdplanering, ronder och konferenser tillsammans med övrig personal. Du ska även vara behjälplig vid samverkan med myndigheter och vårdgrannar.

Kvalifikationer
Kvalifikationskrav är socionomexamen, meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Du är intresserad av psykiatri. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer: http://www.jll.se
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Edholm
Telefon 070-6124085
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Invånare i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri får sin behandling i öppen eller heldygnsvård inom område psykiatri på Östersunds sjukhus. Enheternas medarbetare har ett stort ansvar i att utveckla och förbättra vården i samarbete med områdets ledning. Sammanlagt finns ca 280 medarbetare på kliniken. Område psykiatri söker nu en socionom till området som ska arbeta på en delad tjänst. Tanken är 100% anställning på psykiatrisk akutvårdsavdelning men med möjlighet att arbeta viss del på enheten för trauma - och ångestsyndrom. Vi söker positiva, engagerade medarbetare som har lätt för att samarbeta, kunna hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.