Ska du göra din PTP och vill jobba med barn och ungdomar?

Ska du göra din PTP och vill jobba med barn och ungdomar?

Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH) är en specialistenhet inom länssjukvården som ger kvalificerat stöd genom utredning och behandling till barn och ungdomar med funktionsnedsättning utifrån neurologiska sjukdomar samt tidiga eller förvärvade hjärnskador. Vi ger stöd till föräldrar och syskon. Enheten består av drygt 40 medarbetare som arbetar i tvärprofessionella team med arbetsterapeut, sjukgymnast, dietist, logoped, neuropsykolog, psykolog, socionom, barnskötare, specialpedagog, sjuksköterska, uroterapeut, barnneurolog samt medicinsk sekreterare. Administrativt är verksamheten organiserad i området Barn unga vuxna (BUV) som består av Föräldra- och barnhälsan, Barn- och ungdomshabilitering samt Barn- och ungdomspsykiatrin. Dessa tre enheter är samlokaliserade centralt på Köpmangatan 24 i Östersund. På BUH finns det fyra psykologtjänster fördelade på barnteam, ungdomsteam och autismteam. Vi söker nu en PTP-psykolog där teamtillhörigheten kommer att vara i autismteamet. Autismteamet möter barn i åldrarna 0-6 med frågeställning autism, samt med stöd och behandling för barn/ ungdomar i åldrarna 0-21 år. I teamet finns ett välfungerande IBT-program för små barn med autism, samt ett arbete med att ge TBA-insatser till hela BUH:s målgrupp. Psykologen i teamet har en viktig roll i att tillämpa och förmedla inlärningspsykologiska principer både i arbete med nätverk och i samarbete med kollegor. Mycket av arbetet sker i form av insatser till nätverk runt barnet, både i form av handledning och utbildning. Vi söker därför dig som har ett intresse för autism och andra funktionsvariationer, samt är duktig på att förmedla din kunskap. Teamhandledning erhålls av extern psykolog. Autismteamet är ett välfungerande team med hög kompetens och erfarenhet gällande autism och TBA. Teamarbetet präglas av effektivitet och lust att utveckla kompetens och verksamhet. Som PTP-psykolog i autismteamet har du möjligheten att fördjupa dig i beteendeanalytiskt arbete tillsammans med kunniga kollegor, samt att varje dag träffa fantastiska barn och ungdomar!

Kvalifikationer
Psykologexamen, B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och lust till tvärfackligt arbete. Vi ser gärna en mångfald i arbetslaget. Meriterande om du har erfarenhet av och intresse för tillämpad beteendeanalys. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från arbete med barn och ungdomar. Parallellt med den ordinarie tjänstgöringen löper ett schemalagt PTP utbildningsprogram. Det omfattar kliniska utbildningsdagar, studiebesök, regelbundna PTP-träffar och handledarträffar. Våra utbildningskliniker är: Vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, primärvård, föräldra- barnhälsa, hjärnskaderehab och smärtmottagning. Vi har också ett etablerat och uppskattat samarbete med psykologprogrammet vid Mittuniversitetet. Regionens PTP-studierektor samordnar och utvärderar programmet, samt finns till för att hjälpa dig, handledare och arbetsgivare.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Vi kan hjälpa till med möblerad eller omöblerad bostad. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbahososs/hjalpmedboende Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Olander
Telefon 073-0466802
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra din praktiska tjänstgöring som psykolog i vår verksamhet? Här finns trevliga kollegor i en utvecklande miljö! Vi söker dig som vill göra insatser för barn och ungdomar tillsammans med andra yrkesprofessioner. Är du en person som har ett intresse för autism och andra funktionsvariationer samt är duktig på att förmedla din kunskap? Sök jobbet hos oss!