Sjuksköterskor välkomnas till uppvakningsavd på Östersunds sjukhus!

Sjuksköterskor välkomnas till uppvakningsavd på Östersunds sjukhus!

Om arbetsplatsen
Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta vid vår uppvakningsavdelning och operationsentré på Östersunds sjukhus.

Uppvakningsavdelningen ingår i operationsverksamheten på Centraloperation som inkluderar både inneliggande- och dagkirurgi. Vi är totalt ca 120 medarbetare och utför omkring 8 000 operationer per år.

Vi ger service till samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi, ögon och öron-näsa-hals.

Vårt mål är att tillhandahålla en professionell operationsverksamhet med hög kvalitet, god tillgänglighet samt förtroendefullt och värdigt bemötande.


Arbetsuppgifter
Vi kan erbjuda dig som är legitimerad sjuksköterska arbete på uppvakningsavdelningen där patienterna övervakas och vårdas postoperativt de första timmarna. Du kommer att i nära samarbete med anestesisjuksköterskor och undersköterskor behandla eventuell smärta, illamående eller andra obehag som patienten kan få efter operationen. Tjänsten innebär rotation mellan uppvakningsavdelning och operationsentré och innebär dag- och kvällsbemanning. I operationsentrén förbereds patienten inför operation, framförallt dagkirurgiska patienter, med PVK, infusion ev. premedicinering och att assistera anestesiläkare vid läggande av olika blockader.

Vi ser en möjlighet att du får fördjupade kunskaper i postoperativ vård och även får en inblick i arbetet som specialistsjuksköterska inom operationsverksamhet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Vi värdesätter om du har tidigare arbetslivserfarenhet från postoperativ vård.


Du har god förmåga i att vara tvärprofessionell i samarbetet kring patienten utifrån vår värdegrund respekt, ansvar och kommunikation. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt efter introduktion och har ett flexibelt förhållningssätt utifrån patientens och verksamhetens behov. Vidare förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och att du aktivt bidrar med dina kunskaper och till att skapa ett bra arbetsklimat.


Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Ågren
Telefon 063-153174
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (16 dagar kvar)