Sjuksköterskor välkomnas till kirurgienheten

Sjuksköterskor välkomnas till kirurgienheten

Om arbetsplatsen
Välkommen till ett glatt och härligt gäng inom kirurgienheten! Vi bedriver kirurgisk vård inom följande specialiteter, Mage-Tarm, Bröst-Endokrin, Kärl-Plastik, Urologi-Öron, Palliation/onkologi samt Kirurgisk akutvård och Ögon. Enheten är bemannad dygnet runt Vi har enhetskoordinatorer som underlättar arbetet för vårdpersonalen genom att de ansvarar för telefonin och utför administrativa uppgifter. Vidare har vi stöd av vårdnära service som sköter förråd och patientkök. Du är välkommen att auskultera hos oss. Hör gärna av dig så berättar vi mer! Tillsättning sker fortlöpande till dess behovet är uppnått. Som nyanställd får du cirka fyra veckors introduktion

Arbetsuppgifter
Vi jobbar med pre- och postoperativ vård för både akuta och planerade patienter, palliativ/onkologisk vård och kirurgisk akutvård. Spännande utmaningar väntar där du får göra helhetsbedömningar med det bästa för patienten i fokus. Här arbetar vi i team - i nära samarbete med olika yrkeskategorier. Tillsammans löser vi våra utmaningar. På de palliativa/onkologiska vårdplatserna är det extra fokus på att förbättra livskvaliteten hos patienterna som drabbas av de svårigheter livshotande sjukdom innebär. Vi ska också ha omsorg för de närstående. Nyutexaminerade sjuksköterskor arbetar dag och kväll.

Kvalifikationer
Vi söker ett antal leg sjuksköterskor för placering inom kirurgienheten där det finns möjlighet till periodvis arbete inom den palliativa/onkologiska verksamheten. Erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande. Om du är nyexaminerad är det viktigt att du så snart du fått ditt examensbevis, skickar din ansökan om legitimation till Socialstyrelsen.

Övrigt
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. I mån av tillgång så hjälper vi till med boende. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbochutbildning/boende Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Mer info
Kontaktperson Nils-Olof Hedman
Telefon 063-153110
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://regionjh.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (6 dagar kvar)