Sjuksköterskor välkomnas till kirurgienheten

Sjuksköterskor välkomnas till kirurgienheten

Nyutexaminerade sjuksköterskor arbetar dag och kväll. När du känner dig trygg i rollen börjar du att jobba även en del på natten. På plan 11 vårdas patienter med urologiska besvär och öronsjukdomar, samt palliativa patienter. På plan 13 vårdas patienter med bröst- endokrin, kärl- plastik, samt ögon relaterade sjukdomar. Vidare på plan 13 vårdas patienter med mag- tarmrelaterade besvär. Vi har även ett vårdlag för allmänkirurgiska patienter.

Vi jobbar med pre- och postoperativ vård för både akuta och planerade patienter, palliativ/onkologisk vård och kirurgisk akutvård. Spännande utmaningar väntar där du får göra helhetsbedömningar med det bästa för patienten i fokus. Här arbetar vi i team - i nära samarbete med olika yrkeskategorier. Tillsammans löser vi våra utmaningar.

På de palliativa/onkologiska vårdplatserna är det extra fokus på att
förbättra livskvaliteten hos patienterna som drabbas av de svårigheter livshotande sjukdom innebär. Vi ska också ha omsorg för de närstående.


Kvalifikationer
Vi söker ett antal sjuksköterskor för placering inom kirurgienheten där det finns möjlighet till periodvis arbete inom den palliativa/onkologiska verksamheten. Erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande.

Om du är nyexaminerad är det viktigt att du så snart du fått ditt examensbevis, skickar din ansökan om legitimation till Socialstyrelsen.Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande.

Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

I mån av tillgång så hjälper vi till med boende. Mer information om det hittar du på vår hemsida. www.regionjh.se/jobbochutbildning/boende

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Susanne Hemå
Telefon 063-153104
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till ett glatt och härligt gäng inom kirurgienheten!

Kirurgienheten består av fem avdelningar med totalt 56 vårdplatser. Enheten är bemannad dygnet runt.
Vi bedriver kirurgisk vård inom följande specialiteter, Mage-Tarm, Bröst-Endokrin, Kärl-Plastik, Urologi-Öron. Akutkirurgi och Ögon.
Under hösten 2018 öppnades 8 palliativa/onkologiska vårdplatser. Avdelningens uppgift är att ge specialiserad palliativ samt onkologisk vård till kirurgpatienter.
Samtlig personal vid kirurgienheten med vårderfarenhet får möjlighet, om intresse finns, att periodvis arbeta med palliativ/onkologisk vård.

Som nyanställd får du cirka fyra veckors individuell introduktion. Du som är nyutbildad får dessutom schemalagd utbildning och mentorstid under ditt första år. Oavsett erfarenhet är din utveckling viktig för oss!

Ett arbete för Rätt Använd Kompetens där arbetsuppgifter och ansvar blir tydligare, allt för att öka patientsäkerheten och göra arbetet intressant och utvecklande är infört! Vi har infört nya roller, bland annat ledningssjuksköterska som leder arbetet på avdelningen och fungerar som ett stöd för nya sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi har också enhetskoordinatorer som underlättar arbetet för vårdpersonalen genom att de ansvarar för telefonin och utför administrativa uppgifter. Vi har sedan tidigare stöd av vårdnära service.

Du är välkommen att auskultera hos oss. Hör gärna av dig så berättar vi mer!