Sjuksköterska välkomnas till neonatalavdelningen

Sjuksköterska välkomnas till neonatalavdelningen

Om arbetsplatsen

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska inom neonatal verksamhet utformar du, tillsammans med vårdnadshavare och dina kollegor, vården utifrån varje barns specifika tillstånd och behov. Det ger dig utmanande arbetsuppgifter med bredd och variation, och goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Vi erbjuder dig också ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du är vidareutbildad inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller har tidigare erfarenhet av neonatalvård. Du tar initiativ och arbetar självständigt när så krävs, men är också flexibel och bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då rekrytering kommer att ske löpande och tillsättning eventuellt sker före sista ansökningsdag. Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen får du kostnadsfri tillgång till träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i personalföreningen som erbjuder olika rabatter och roliga aktiviteter. Om du vill veta mer om tjänsterna eller av någon särskilda anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, så är du välkommen att kontakta enhetschefen. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Lautamäki-Lek
Telefon 072-5237041
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (7 dagar kvar)