Sjuksköterska välkomnas till barnavdelningen på Östersunds sjukhus!

Sjuksköterska välkomnas till barnavdelningen på Östersunds sjukhus!

Om arbetsplatsen
Du som vill jobba på länets enda sjukhus och med den bredd och variation i arbetet som vi kan erbjuda - Du kommer att trivas på vår barn- och ungdomsavdelning!

Barn- och ungdomsavdelningen är en slutenvårdsavdelning med 8 vårdplatser. Nästan all vår verksamhet består av akuta inläggningar, men även planerade operationer och utredningar förekommer. Vi arbetar treskift.

Din introduktion på arbetsplatsen kommer att anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter

Arbetsuppgifter
Barn- och ungdomsavdelningen (avdelning 108) ger vård till barn och ungdomar från 0 till 18 år. Vi tar emot patienter med olika medicinska, kirurgiska, öron- och ögon- och ortopediska sjukdomar. Avdelningen är i första hand en akutvårdsavdelning men bedriver även viss planerad vård. Vi som arbetar här är specialistutbildade för att ta hand om just barn och ungdomar. Vi har också ett nära samarbete med Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP).

På avdelningen arbetar läkare, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, barn-/undersköterskor, dietist, sjukgymnast, kurator, lekterapeut samt lärare.

Till avdelningen hör även barndagvården och lekterapin.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk avdelning.

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en positiv personlighet, besitter en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om jobbet, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Pär Källstrand
Telefon 063-153659
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 okt 2020 (8 dagar kvar)