Sjuksköterska välkomnas till barnavdelningen på Östersunds sjukhus!

Sjuksköterska välkomnas till barnavdelningen på Östersunds sjukhus!

Vi jobbar med barn och ungdomar upp till 18 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi, men även inom områden som öron, ögon och BUP.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är, eller har påbörjat vidareutbildningen till, specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Du kan även vara legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk klinik.

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av vård av sjuka barn.


Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om tjänsterna, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer: http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Heléne Wikstrand Fryklund
Telefon 063-153842
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du som vill jobba på länets enda sjukhus med den bredd och variation i arbetet som vi kan erbjuda - kommer att trivas på vår barn- och ungdomsavdelning!

Avdelning 108 är en slutenvårdsavdelning med, för närvarande, 8 vårdplatser. Nästan all vår verksamhet består av akuta inläggningar, men även planerade operationer och utredningar förekommer.