Sjuksköterska till neonatalavdelningen Östersunds sjukhus!

Sjuksköterska till neonatalavdelningen Östersunds sjukhus!

Som sjuksköterska inom neonatal verksamhet utformar du, tillsammans med vårdnadshavare och dina kollegor, vården utifrån varje barns specifika tillstånd och behov. Det ger dig utmanande arbetsuppgifter med bredd och variation, och goda möjligheter att utvecklas inom ditt yrke. Vi erbjuder dig också ett introduktionsprogram anpassat utifrån dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du är vidareutbildad inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller har tidigare erfarenhet av neonatal vård. Du tar initiativ och arbetar självständigt när så krävs, men är också flexibel och bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen får du kostnadsfri tillgång till träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i personalföreningen som erbjuder olika rabatter och roliga aktiviteter. Om du vill veta mer om tjänsterna eller av någon särskilda anledning inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, så är du välkommen att kontakta enhetschefen. Vi ser fram emot din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Eva Strömberg
Telefon 063-15 51 09
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uppskattar du omväxlingen som arbetet i en akutverksamhet innebär? Sporras du av utmaningar? Då kan neonatalavdelningen ha jobbet för dig! Avdelningen har åtta vårdplatser där vi ger specialiserad vård till för tidigt födda barn från och med graviditetsvecka 28 och till nyfödda, sjuka, barn upp till cirka sex månaders ålder. Neonatalavdelningen tillhör område barn- och ungdomsmedicin. Där ingår även mottagning och avdelning för barn och ungdomar upp till 18 år samt barndagvård och lekterapi. * Du blir en del av ett härligt gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!