Sjuksköterska till medicinenheten och mottagningen för blodsjukdomar

Sjuksköterska till medicinenheten och mottagningen för blodsjukdomar

Om arbetsplatsen
Utvecklande sjuksköterskejobb med rotation mellan mottagning och avdelning. Gillar du utveckling och vill jobba på en liten mottagning med engagerade kollegor så är du välkommen till mottagningen för blodsjukdomar på Östersunds sjukhus! Mottagningen för blodsjukdomar ingår organisatoriskt i medicinenheten och område HIM (Hud-infektion och medicin). Medicinenheten har tre specialiteter, inom mag-tarm, njur- och blodsjukdomar. Enheten är planerad för 24 vårdplatser. Kopplat till enheten finns, förutom mottagningen för blodsjukdomar, även mag-, tarmmottagningen. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, administrativ assistent och enhetschefer. Ett nära samarbete med läkare är en självklarhet.

Arbetsuppgifter
Arbetet som sjuksköterska på mottagningen för blodsjukdomar innebär stor del självständigt arbete med hematologisk behandling, telefonrådgivning, bokning av patienter etc och i team med övriga medarbetare där ni har ett nära samarbete med läkare och ansvarar för patientens besök på mottagningen. I tjänsten ingår 50 % rotation mot avdelningen på medicinenheten. På Medicinenheten träffar du patienter med sjukdomar inom blod, hormon, mage och njure. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete där du behöver vara flexibel med en helhetssyn på verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med minst ett års erfarenhet i yrket. Specialistsjuksköterska i onkologi, hematologi, kontaktsjuksköterska eller likvärdig erfarenhet är meriterande. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela Medicinenheten. Du tror på utveckling och vårdens möjligheter. Kvalifikationer: - Erfarenhet av att förutse, vara observant på och planera för understödjande behandling - Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift - Kunskap i journalsystemet Cosmic är meriterande, men inget krav Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och närstående i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo. På mottagningen ställs stora krav på självständighet och inte minst förmåga att hantera och fatta beslut i komplexa situationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Mer info
Kontaktperson Åsa Eldebro
Telefon 063-153000
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (28 dagar kvar)