Sjuksköterska till medicinenheten och mag- tarmmottagningen

Sjuksköterska till medicinenheten och mag- tarmmottagningen

Om arbetsplatsen
Utvecklande sjuksköterskejobb med rotation mellan mottagning och avdelningen. Gillar du utveckling och vill jobba på en liten mottagning med engagerade kollegor så är du välkommen till mag-, tarmmottagningen på Östersunds sjukhus! Mag-, tarmmottagningen ingår organisatoriskt i medicinenheten och område HIM (Hud-infektion och medicin). Medicinenheten har tre specialiteter, mag-tarm, njur- och blodsjukdomar. Kopplat till enheten finns, förutom mag-tarmmottagningen, även mottagningen för blodsjukdomar. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, administrativ assistent och enhetschefer. Ett nära samarbete med läkare är en självklarhet.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på mag-, tarmmottagningen arbetar du både självständigt med egna patienter, egna behandlingar, telefonrådgivning, bokning av patienter etc och i team med övriga medarbetare där ni har ett nära samarbete med läkare och ansvarar för patientens besök på mottagningen. I tjänsten ingår 50 % rotation mot avdelningen på medicinenheten. Det är ett omväxlande och utvecklande arbete där du behöver vara flexibel med en helhetssyn på verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med minst ett års erfarenhet i yrket. Erfarenhet i gastroenterologi är meriterande. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela Medicinenheten. Du tror på utveckling och vårdens möjligheter. Kvalifikationer: - Erfarenhet av att förutse, vara observant på och planera för understödjande behandling - Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift - Kunskap i journalsystemet Cosmic är meriterande, men inget krav Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och närstående i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo. På mottagningen ställs stora krav på självständighet och inte minst förmåga att hantera och fatta beslut i komplexa situationer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (13 dagar kvar)