Sjuksköterska till akut och traumasektionen

Sjuksköterska till akut och traumasektionen

Om arbetsplatsen
Vill du arbeta på en nyuppstartad kirurgisk akutvårdsavdelning och vara med i den fortsatta utvecklingen av akut- och traumasektionen på Östersunds sjukhus? I slutet av april 2022 öppnade kirurgkliniken på Östersunds sjukhus en utökad akut- och traumasektion med helt nytt koncept. Fokus ligger på förändrade arbetssätt för att öka patientsäkerheten och förbättra patientflödet. Förändringsarbetet strävar efter att öka möjligheten till teamarbete, ökad läkarnärvaro, patientdelaktighet och kontinuerliga utbildningsinsatser. Behovsstyrd bedsiderond och daglig styrning är några betydelsefulla förändringar som har införts sedan avdelningen startades. Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen, och tar emot akut- och traumapatienter från hela regionen. Vi ansvarar för såväl invånarna som för ett mycket stort, och ökande, antal turister både sommar och vinter. Det ställer stora krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvård. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med nära till natur och fjäll. Funderar du på att ta steget att flytta hit kan vi hjälpa dig med bostad.

Arbetsuppgifter
Patienterna kommer till avdelning akut och trauma via akutmottagningen för att starta utredning och behandling. Fokus ligger på diagnostik, behandling och övervakning. Vi arbetar i multiprofessionella team där ett vårdteam består av en undersköterska, en sjuksköterska samt läkare. Dessa får stöd från flera olika funktioner såsom ledningssjuksköterska, koordinator, vårdplaneringssköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och vårdnära service. Vårdtiderna kommer att variera från 1 dygn till längre beroende på patientens tillstånd och behov av akutsjukvård. Nu söker vi dig som är intresserad av kirurgisk vård och som gillar ett strukturerat akut omhändertagande med målet att ge våra patienter bästa möjliga vård.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska med kompetens och intresse för trauma- och kirurgisk vård men även dig som är nyutbildad och som vill utvecklas, både som sjuksköterska och den kirurgiska vården med allt vad det innebär! Du har en positiv inställning, är bra på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad och intresserad både av att utvecklas och att utveckla. För att trivas hos oss behöver du vara stresstålig och kunna hantera akuta situationer. Vi ser det som meriterande med vidareutbildning inom kirurgisk omvårdnad.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Frida Folkesson
Telefon 063-142394
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.regionjh.se/
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (28 dagar kvar)