Sjuksköterska till Storsjögläntan

Sjuksköterska till Storsjögläntan

Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska.

Kvalifikationer
Till Storsjögläntan söker vi nu en leg. sjuksköterska som har intresse av palliativ vård och är van att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut. Erfarenhet av palliativ hemsjukvård är meriterande och vi ser gärna sökande med erfarenhet från olika verksamheter inom hälso-och sjukvård gärna med lämplig vidareutbildning. Arbetet kan vara fysiskt påfrestande då det utförs i hemmiljö vilket kräver en allmänt god fysisk kompetens. Arbetet kan också medföra kontakt med pälsdjur/tobaksrök/starka dofter vilket gör att man ej kan ha någon allergi mot detta. B-körkort krävs samt vana och intresse av att köra bil. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation.

Intervjuer sker fortlöpande så dröj inte med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Anna Forzelius
Telefon 063-153532
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du utmaningar och utvecklingsmöjligheter och är intresserad av palliativ vård? Vill du komma och jobba tillsammans med ett positivt och framåtsträvande gäng på Storsjögläntan? Sök då till oss och var med att utveckla vår verksamhet. Storsjögläntan är en resurs för patienter i hela Jämtland Härjedalen som har behov av specialiserad palliativ vård i hemmet, det vill säga vård i slutet av livet. Vi samordnar vårdinsatser och hjälper till med att lindra symtom samt ge råd och stöd till patienter, närstående och vårdpersonal. Det sker genom ett nära och brett samarbete med bland annat distriktssköterskor, distriktsläkare, hemtjänst, dietister, kuratorer, präster, diakoner, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Distriktssköterskan har huvudansvaret för omvårdnaden i hemmet. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av läkare, sjuksköterskor, kurator, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare.