Sjuksköterska till Rehabavdelningen, Östersunds Rehabcentrum

Sjuksköterska till Rehabavdelningen, Östersunds Rehabcentrum

Om arbetsplatsen
Välkommen till oss på rehabiliteringsavdelningen vid Östersunds Rehabcentrum! Nu söker vi sjuksköterska med intresse för rehabilitering. Vår verksamhet är belägen i närheten av Östersunds vintersportstadion, vilket ger patienterna en fin miljö för rehabilitering. På rehabiliteringsavdelningen arbetar vi patientcentrerat och har planeringsmöten varje vecka där vi följer patientens mål. Som medarbetare förväntar vi oss att du är med och arbetar för att patienten ska nå dessa mål. Rehabiliteringsavdelningen har för närvarande 16 vårdplatser och bedriver specialistrehabilitering i slutenvård. Vårt uppdrag är rehabilitering för personer i vuxen ålder. Här finns läkare, neuropsykologer, logopeder, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, rehabiliteringsassistenter, undersköterskor, kuratorer och sekreterare.

Arbetsuppgifter
Hos oss möter du patienter med olika diagnoser. Arbetet som sjuksköterska blir därför både omväxlande och utvecklande. Rotationstjänst främst dag/kväll, enstaka nätter kan bli aktuellt senare i anställningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta med rehabilitering och utvecklingsfrågor, har god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Anna Kahl
Telefon 063-154639
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (15 dagar kvar)