Sjuksköterska till Psykiatrisk akutavdelning 1b

Sjuksköterska till Psykiatrisk akutavdelning 1b

Om arbetsplatsen
Område Psykiatri är en del av Region Jämtland Härjedalens hälso- och sjukvårdsförvaltning och kliniken är belägen centralt i Östersund. Område Psykiatri har ett uppdrag att bedriva psykiatrisk vård på specialistnivå genom öppenvård, en akutmottagning och tre heldygnsavdelningar. Område Psykiatri har ca 240 medarbetare. På Akutpsykiatrisk avdelning 1B finns 10 vårdplatser varav 2 platser är för barn och ungdomspsykiatrin, vi vårdar patienter i den mest akuta fasen och med alla diagnoser och tillstånd. Vården utformas utifrån patientens individuella behov. Just nu söker vi sjuksköterskor till vårt team!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska på vår avdelning leder och fördelar du omvårdnadsarbetet samt koordinerar och prioriterar insatser för patienten i dennes vårdsituation. Du kan även i arbetet vara involverad med andra vårdgivare med utgångspunkt i patientens individuella behov. Vi arbetar för goda relationer till varandra, patienter, närstående och vårdgrannar. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, skötare/undersköterskor, läkare och kurator tillsammans för bästa möjliga vård med patienten i fokus.

Kvalifikationer
Krav är Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet eller specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du som söker är positiv, engagerad, kan hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är intresserad av psykiatriskt omvårdnadsarbete och att aktivt delta i avdelningens utvecklingsarbete. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst. Välkommen med din ansökan! http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Alvevin
Telefon 0702619515
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (3 dagar kvar)