Sjuksköterska till Område Kvinna, gynekologiska mottagn, Östersunds sjukhus

Sjuksköterska till Område Kvinna, gynekologiska mottagn, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Är du sjuksköterska och intresserad av kvinnosjukvård?
Välkommen till oss på område Kvinna!

Vi möter dagligen patienter som har behov av vård och vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande. Vi visar respekt och omtanke om både patienter och kollegor. Arbetet hos oss är utmanande och omväxlande, eftersom vi har både planerad och akut sjukvård.

Inom område Kvinna vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB, och gynekologi. Vi har även mottagningar inom specialistmödravård, gynekologi och Kvinnohälsa.
Verksamheten har ca 17 000 mottagningsbesök per år samt 1500 förlossningar. På gynekologisk vårdavdelning finns 7 vårdplatser för inneliggande patienter och på BB-avdelning finns 14 vårdplatser

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska kommer du att arbete på vår gynekologiska mottagning. Arbete innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på mottagning. Vid vår mottagningsverksamhet innebär det: akut verksamhet, mottagningsoperationer, telefonrådgivning, operationsplanering, mottagningsbesök, abortverksamhet och att planering och vård för cancersjuka. Området har flera multidisciplinära team. Helgtjänstgöring vid gyn avdelningen ingår.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ett gott bemötande, samarbets- och initiativförmåga och ansvarstagande. Du är noggrann och professionell i din yrkesutövning. Du visar omsorg om patienter och deras anhöriga samt är en god arbetskamrat. Vi vill att du bidrar med ditt intresse för kvinnosjukvård/kvinnohälsa och har en stark vilja att vara med och driva vården framåt.

Övrigt
Urval sker löpande.

Vikariat inom område Kvinna med möjlighet till en tillsvidareanställning inom Region Jämtland Härjedalen


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer om Region Jämtland Härjedalen på vår hemsida:
http://www.regionjh.se/
Mer info
Kontaktperson Lena Bäck
Telefon 063-153887
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (29 dagar kvar)