Sjuksköterska till Medicinenheten

Sjuksköterska till Medicinenheten

Om arbetsplatsen
Söker du ett utmanande och utvecklande jobb?

Välkommen till oss på Medicinenheten!

Vi är en enhet med specialisering inom mag-tarm-, njur- och blodsjukdomar vilket ger dig som sjuksköterska möjlighet att utveckla en bred kompetens. Vi jobbar hela tiden strukturerat med förbättringar och it-tekniska hjälpmedel. Vår ambition är alltid att arbeta med kompetensutveckling. En bättre arbets- och ansvarsfördelning stödjer möjlighet till karriärutveckling inom avdelningen.

För att komma in i jobbet kommer du att erbjudas en personlig mentor tillsammans med regelbundna träffar i en mentorsgrupp med syfte att ge möjlighet till reflektion över den egna yrkesrollen och den egna utvecklingen.

Möjlighet finns att få VUB inom Medicin samt Onkologi betald samt att bedriva eget utvecklingsarbete inom ramen för tjänsten. Poängkurser inom diabetes, hematologi och njurmedicin erbjuds när tillfälle ges.

Arbetsuppgifter
På Medicinenheten träffar du patienter med sjukdomar inom blod, hormon, mage och njure. Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll/natt. Möjlighet att enbart jobba som nattsjuksköterska finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela Medicinenheten. Du tror på utveckling och vårdens möjligheter.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se
Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se
Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Mer info
Kontaktperson Johanna Åsengård
Telefon 063-153000
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)