Sjuksköterska till LÄVA på Östersunds sjukhus

Sjuksköterska till LÄVA på Östersunds sjukhus

Du kommer att jobba med traditionella sjuksköterskeuppgifter och arbetet kommer att ske med utgångspunkt från ett anpassat schema under veckans alla dagar såväl dag som kväll för att alltid möta patientens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, är ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn. Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av äldrevård.

Läs mer om att leva och bo i Östersund på www.ostersund.se Läs mer om Jämtland Härjedalen på www.jamtland.se Läs mer om Region Jämtland Härjedalen på www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS.
Mer info
Kontaktperson Nina Söder
Telefon 063-15 33 75
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gillar du utveckling, att jobba med patienten i centrum och vill testa något nytt? Välkommen till Östersunds sjukhus och LÄVA en nyöppnad avdelning som startade i maj 2018. Avdelningen tar emot patienter från medicin, ortoped och kirurg som inte har behov av hög specialiserad vård dygnet-runt. På enheten arbetar undersköterskor och sjuksköterskor. Avdelningen har i nuläget 10 vårdplatser och intentionen är att öppna upp fler vårdplatser på sikt vilket innebär att vi vill bli fler! Hos oss får du testa något helt nytt och vara med i utvecklingen av en ny enhet som ett led i regionens plan om att hitta ett nytt sätt att nivåstrukturera vården ytterligare. På din fritid kan du nyttja vårt eget gym och du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder många roliga aktiviteter.