Sjuksköterska till Barnavdelningen vid Östersunds sjukhus

Sjuksköterska till Barnavdelningen vid Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Gillar du teamkänsla och arbeta med ett fantastiskt gäng? Då kommer du gilla vår arbetsplats! Vi jobbar med barn och ungdomar upp till 18 år inom främst barnmedicin, kirurgi och ortopedi, men även inom områden som öron, ögon och BUP. Barnavdelningen tillhör området Barnmedicin och vi samarbetar mycket med Dagvården, Barnmottagningen och Neonatalavdelningen. Vi har en egen lekterapi i anslutning till avdelningen. Här arbetar du tillsammans med kollegor från många olika yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar vi och lyfter varandra! Vi arbetar i team, sjuksköterska och undersköterska.

Arbetsuppgifter
Barnavdelningen har 8 vårdplatser. Nästan all vår verksamhet består av akuta inläggningar, men även planerade operationer och utredningar förekommer. Arbetet är mycket varierande. Hos oss roterar vi mellan dag- kvälls- och nattarbete. Introduktionen anpassas till tidigare erfarenhet.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är Leg Sjuksköterska, du bör ha tidigare erfarenhet av att arbete med barn. Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Introduktionen anpassas till tidigare erfarenhet och du går bredvid en erfaren sjuksköterska. Är du intresserad av att auskultera en dag eller har du frågor/funderingar. Hör gärna av dig till enhetschef.

Övrigt
Som medarbetare i Region Jämtland Härjedalen får du kostnadsfri tillgång till träningslokaler med gym och gruppaktiviteter. Du blir också medlem i personalföreningen som erbjuder olika rabatter & roliga aktiviteter.
Mer info
Kontaktperson Pär Källstrand
Telefon 070-3856168
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (5 dagar kvar)