Sjuksköterska med inriktning mot blod- och hormonsjukdomar

Sjuksköterska med inriktning mot blod- och hormonsjukdomar

På Medicinenheten träffar du patienter med sjukdomar inom blod, hormon, mage och njure. Vi jobbar hela tiden med att göra patienterna mer delaktiga i vården, exempelvis genom vårt jobb med bedsiderapportering. Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll/natt. Möjlighet att enbart jobba som nattsköterska finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela Medicinenheten. Du tror på utveckling och vårdens möjligheter.

Urval och tillsättning sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Maria Sandström
Telefon 063-154424
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett utmanande och utvecklande jobb? Välkommen till oss på Medicinenheten i Östersund! Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helt nytt arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. Arbetssättet har lett till en bättre arbetsmiljö. Vi jobbar hela tiden strukturerat med förbättringar och it-tekniska hjälpmedel. Vår ambition är alltid att arbeta med kompetensutveckling. En bättre arbets- och ansvarsfördelning stödjer möjlighet till karriärutveckling inom avdelningen. För att komma in i jobbet kommer du att erbjudas en mentor och du placeras med inriktning mot blod- och hormonsjukdomar. Möjlighet finns att få VUB inom Medicin samt Onkologi betald samt att bedriva eget utvecklingsarbete inom ramen för tjänsten. Poängkurser inom diabetes och hematologi erbjuds när tillfälle ges.