Sjuksköterska natt till lungavdelningen

Sjuksköterska natt till lungavdelningen

Som sjuksköterska på natten hos oss jobbar du med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning utifrån ett nytt arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. Antal vårdplatser är för tillfället 12.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och är en driven lagspelare. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela lungavdelningen. Erfarenhet av lungsjukvård är meriterande.

Urval sker löpande under annonseringstiden. Vi ser därför att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Svenne Millberg
Telefon 063-153425
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du ett jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på lungavdelningen i Östersund! Här ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del i teamarbetet tillsammans med härliga kolleger. På lungavdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Vi har en egen onkologiverksamhet, hemventilatorer och syrgas samt även en poliklinisk dagverksamhet som sjuksköterskor ansvarar för. Välkommen med din ansökan!