Sjuksköterska med verksamhetsutvecklaruppdrag till Psykiatrisk akutavd. 1b

Sjuksköterska med verksamhetsutvecklaruppdrag till Psykiatrisk akutavd. 1b

Om arbetsplatsen
Område Psykiatri är en del av Region Jämtland Härjedalens hälso- och sjukvårdsförvaltning och kliniken är belägen centralt i Östersund. Område Psykiatri har ett uppdrag att bedriva psykiatrisk vård på specialistnivå genom öppenvård, en akutmottagning och tre heldygnsavdelningar. Område Psykiatri har ca 240 medarbetare. På Akutpsykiatrisk avdelning 1B finns 10 vårdplatser varav 2 platser är för barn och ungdomspsykiatrin, vi vårdar patienter i den mest akuta fasen och med alla diagnoser och tillstånd. Vården utformas utifrån patientens individuella behov. Vi söker nu en sjuksköterska med verksamhetsutvecklaruppdrag till vårt team!

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska med verksamhetsutvecklaruppdrag stödjer du tillsammans med ledningssjuksköterska enhetschefen i arbetet med verksamhetsnära kvalitets- och förbättringsarbeten och driver projekt på avdelningen och inom område psykiatri. Du granskar, sammanställer och analyserar enheternas avvikelser och tar fram händelseanalyser liksom följer upp åtgärder i områdesledningen som berör avdelningen. Du är behjälplig med att ta fram underlag för rapporter, utredningar och patientsäkerhetsärenden och utför omvärldsbevakning. Då tjänsten omfattar 20% ingår kliniskt arbete som sjuksköterska på psykiatrisk avdelning 1B resterande 80%.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska och har högskole-/universitetsutbildning motsvarande magisternivå med erfarenhet från hälso- och sjukvårdsverksamhet. Vi värdesätter även erfarenhet av att driva förändrings- och förbättringsarbete liksom projektledning, samt erfarenhet inom psykiatri och från arbete som ledningssjuksköterska. Du är en van användare av Office-paketet och har god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic är meriterande. Som person ser du möjligheter och är drivande. Du lyssnar in och är uppmärksam på verksamhetens behov och vågar initiera och motivera förändringsarbeten liksom bidra med egna idéer. Du har förmåga att skapa ett positivt och utvecklande arbetsklimat som präglas av tillit. Du är ansvarstagande och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya processer som du sedan uthålligt driver. Du och har lätt att samarbeta med andra men tycker även om att arbeta självständigt. Du har förmågan att planera, analysera och driva flera arbeten parallellt, vilket innebär att du också kan prioritera och strukturera ditt arbete på ett bra sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst. Välkommen med din ansökan! http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Alvevin
Telefon 0702619515
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)