Sjuksköterska med psykoterapikompetens till Barn och ungdomspsykiatrin

Sjuksköterska med psykoterapikompetens till Barn och ungdomspsykiatrin

Om arbetsplatsen
Barn- och ungdomspsykiatriska (BUP) verksamheten är placerad i Östersund, men är en resurs för hela Jämtlands län. På enheten arbetar cirka 90 medarbetare, och organisatoriskt ingår BUP i område Barn- och unga vuxna. I området ingår förutom Barn- och ungdomspsykiatrin även Barn och- ungdomshabiliteringen (BUH), Föräldra- och barnhälsan (FBH) samt Vuxenhabiliteringen (VH). Verksamheterna är samlokaliserade i Östersund på Köpmangatan 24 i nyrenoverade lokaler, och möjligheterna att samverka inom BUP och med övriga verksamheter i huset är goda. Vi välkomnar nu ytterligare en Psykolog till en arbetsplats där utbyte av erfarenheter, kunskaper och idéer med kollegor skapar stora möjligheter till utveckling både för dig och verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som Sjuksköterska med psykoterapikompetens kommer du att ingå i ett av våra team för utredning/behandling. I arbetet ingår utredning, behandling, konsultation och samverkan med vårdgrannar framför allt socialtjänst och elevhälsa.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska. Grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) eller erfarenhet och utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av behandlingsarbete med barn/ungdom och/eller familjer är ett meriterande. Specialistutbildning för sjuksköterskor med inriktning psykiatri är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Mikael Lec-Alsen
Telefon 070 317 64 69
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)