Sektionssamordnare till DT-sektionen på röntgen, Östersunds sjukhus.

Sektionssamordnare till DT-sektionen på röntgen, Östersunds sjukhus.

Om arbetsplatsen
I region Jämtland/Härjedalen bedrivs röntgenverksamhet på flera platser i länet. I Östersund finns det enda länssjukhuset som erbjuder specialistvård där Röntgenavdelningen är en del av denna. Vi kan erbjuda möjligheten till bred kompetens genom varierande placeringar och arbetsuppgifter på de olika modaliteterna. Röntgenavdelningen består av ca 100 medarbetare varav 36 är röntgensjuksköterskor. Vi är mitt i en process där vi moderniserar vår maskinpark, främst på DT-sektionen. GE Revolution och GE Revolution Apex är nyligen installerade, och förbättringsarbete av protokoll och metodböckerna pågår. Det är även planerat att byta ut vår Philips Ingenuity till en GE Frontier inom ett par år. På avdelningen finns även tre GE MR-kameror på 1,5 Tesla och på ultraljudssektionen finns det tre labb. Vår konventionella sektion består av tre skelettlabb, ett genomlysningslabb och ett labb för interventionell radiologi. Informations- och bildbehandlingssystemet som används i regionen är Sectras RIS/PACS. Vi bedriver verksamhet dygnet runt med sovande jour efter 03:00 till 07:00-07:30.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarstagande röntgensjuksköterska/radiograf som tillsammans med 2 ytterligare kollegor kan ta ansvar för verksamheten på DT sektionen. Som sektionssamordnare ser vi fördelar med att du jobba dagtid under veckodagarna, möjlighet till personlig anpassning finns. Arbetet som sektionssamordnare involverar handledning av kollegor, utveckling av arbetet på sektionen samt protokoll och metodboksarbete m.m.

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska med god kunskap om DT verksamhet. Erfarenhet från tidigare samordningstjänst är meriterande. Som person är du pedagogisk, lösningsorienterad och självständig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter och rabatter. I mån av tillgång så hjälper vi till med boende. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Johan Wahlström
Telefon 063-15 36 94
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (2 dagar kvar)