Samordnare VVS

Samordnare VVS

Om arbetsplatsen
Regionens Fastighetsavdelningen tillhandahåller ändamålsenliga lokaler för regionens olika verksamheter i både regionens internt ägda som externt hyrda lokaler. Fastighetsavdelningen ansvarar för regionens fastighetsfrågor bland annat installations- och byggnadsunderhåll, projektledning, utredningar, kalkyler, energifrågor och brandfrågor. Fastighetsavdelningen sköter också drift och underhåll av regionens elkraft-, svagström-, värme-, ventilations-, vatten-, avlopps-, kyl-, datanäts-, storköks-, vitvaru-, medicinska gasanläggningar, utvändig skötsel och viss medicinteknisk utrustning och verksamhetsservice.

Arbetsuppgifter
Tjänsten ingår i regionens driftorganisation och består av driftchef, samordnare och drifttekniker i huvudsak inom yrkeskategorierna EL och VVS. Vi arbetar utifrån en modell där drifttekniker tillsammans med samordnaren själva planerar och bedömer när och hur olika arbeten ska utföras, och där gruppsamordnaren har budgetansvar inom sitt område. Det ger kostnadsmedvetenhet och korta beslutsvägar, där medarbetarna får möjlighet att påverka sitt arbete och utvecklas inom sina yrkesområden. Vill du arbeta med ett utvecklande, omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete är du välkommen till oss med din ansökan. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på en arbetsplats, där vi ständigt strävar efter att koppla ihop kvalitet och effektivitet i vår verksamhet med personalens kompetens och möjligheter till utveckling. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som samordnare är att leda, planera och fördela uppgifter och tillsammans med gruppens medarbetare säkerställer du att krävd funktion på våra fastigheter, installationer och utrustningar inom området värme, ventilation, styr och regler, spol- och diskdesinfektörer, storköksutrustning och vitvaror uppnås till högsta funktions och tillgänglighetsnivå till lägsta energiprestanda. Detta genom att tillse att fortlöpande tillsyn/förebyggande underhåll, akut underhåll, felanmälan och skötselåtgärder avseende fastigheternas drift och underhållsbehov utförs på mest effektiva sätt. Du planerar förebyggande åtgärder och kommer vara delaktig i det planerade underhållet. Du kommer att ansvara för ansvarsområdets budget, personalplanering, du är kundkontakt mot hyresgäster, verksamheter och gentemot entreprenörer. Du ansvarar för att säkerställa att lagar, förordningar, myndighetskrav uppfylls inom ditt områdesansvar. Du kommer att ingå i regionens gasledningssystem med ett ansvar som sakkunnig för medicinsk gas. Du rapporterar till Driftchef.

Kvalifikationer
Vem är du? Vi söker dig som är VVS-ingenjör alternativt har relevant drift- eller fastighetsteknikerutbildning från högskola eller yrkeshögskola. Du bör ha jobbat minst tre år som VVS-ingenjör alternativt driftingenjör eller drifttekniker med liknande uppgifter och är redo för nya utmaningar. Har du erfarenhet av leda personal och verksamhet i förändring och utveckling ser vi det som meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med fastighetsinstallationer och utrustning i sjukhusmiljö är detta ytterligare meriterande. Det är också en stor fördel om du har goda kunskaper inom projektekonomi. Du brinner för fastighetsteknik och leda personal samt har en ambition att utvecklas inom området. För att lyckas i rollen ska du trivas med att ta eget ansvar, arbeta med teknisk problemlösning, ha ett strukturerat arbetssätt och kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är en uthållig, flexibel, initiativrik, serviceinriktad person som strävar efter resultat och lönsamhet. Du är engagerad i ditt arbete, har god social kompetens och arbetar med verksamhetens bästa som fokus. Självständig samtidigt som du skall kunna arbeta i team/grupp samt ta ansvar för dina och gruppens arbetsuppgifter och arbeta för att främja teknikutveckling och effektivisering inom enheten. Du ska ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och är en van datoranvändare. - Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. - El-behörighet är meriterande. - B-Körkort är ett krav för tjänsten. - Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. - Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass varför registerkontroll kommer att göras innan anställning. - Svenskt medborgarskap krävs. - Provanställning kan komma att tillämpas.

Övrigt
Mer info
Kontaktperson Lars Fureman
Telefon 070-670 10 13
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (8 dagar kvar)