ST -läkare till Strömsunds hälsocentral

ST -läkare till Strömsunds hälsocentral

Vi söker 2 ST-läkare i allmänmedicin. Du ni erbjuds handledning av utbildningsläkare med god kvalitet. Vi arbetar i team med olika professioner inom BVC, MVC, NÄVA, hemsjukvårdspatienter i ordinärt och särskilt boende. I områdets gemensamma beredskap ingår beredskapspass per månad. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden. Hälsocentralen ligger inom pendlingsavstånd från Östersund.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som läkare är meriterande, gärna från flera olika verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation, samt stort intresse för glesbygds- och allmänmedicin
Mer info
Kontaktperson Monika Lundgren
Telefon 070-2379721
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Vi erbjuder den bästa lösningen för just dig vad gäller schema och upplägg, för att du ska få ut maximalt av både jobb och fritid. Hos oss jobbar du med kollegor och i team med många olika professioner med hög formell och reell kompetens. Strömsund hälsocentral är en enhet med cirka 5000 listade kvinnor, män, flickor och pojkar. Enheten präglas av ett djupt engagemang och ansvar för den verksamhet som bedrivs på orten. Mottagningsverksamhet med brett åtagande på välutrustad hälsocentral är basen i arbetet. Lättakut vardagar. Utveckling i glesbygdsmedicin och digitala lösningar är i utveckling. Vi ansvarar för närvårdsavdelningen (NÄVA) med primärvårdsplatser och kommunplatser.