ST-läkare till Kvinnosjukvården, Östersunds sjukhus

ST-läkare till Kvinnosjukvården, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Vi söker en driven läkarkollega som önskar specialisera sig inom vårt område, obstetrik och gynekologi. Du blir en del av ett trevligt team som har en helhetssyn på verksamheten och som lär av och peppar varandra.

Arbetsuppgifter
Inom Kvinnosjukvården vid Östersunds sjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB och gynekologi där sjukhusbunden läkarjour ingår. Inom obstetriken har vi hand om alla riskgraviditeter i länet och förlossningspatienter förlöses från vecka 28+0. Inom gynekologin utförs samtliga gynekologiska operationer inklusive tumörkirurgi. Verksamheten har 1 500 förlossningar per år samt 17 000 mottagningsbesök varav 9 700 är läkarbesök. På vårdavdelningen finns 9 gynekologiska vårdplatser och 12 BB-vårdplatser. Specialisttjänstgöringen syftar till att uppnå specialistkompetens i gynekologi och obstetrik. Tjänstgöringen planeras tillsammans med studierektor, handledare och läkaravdelningschef.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som läkare är meriterande, gärna från flera olika verksamheter som t.ex. medicin, kirurgi, psykiatri, allmänmedicin. Språkkunskaper i svenska på C 1-nivå är ett krav. Vi kommer även att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation.

Övrigt
Vi er gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande under ansökningstiden. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Kristina Nordquist
Telefon 063-15 30 00
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (13 dagar kvar)