ST-läkare till öron- näsa- halskliniken, Östersunds sjukhus

ST-läkare till öron- näsa- halskliniken, Östersunds sjukhus

Om arbetsplatsen
Vill du jobba i ett ambitiöst gäng som gärna delar med sig av sin kunskap? Vi söker dig som har teamkänsla och som vill ha ett omväxlande arbete där du uppmuntras att vara med och förbättra din arbetsplats. Vill du utvecklas i din yrkesroll och sätter patienten i centrum? Välkommen till oss! Öron- näsa- hals är en specialistmottagning med mottagnings- och operationsverksamhet samt logopedmottagning. Vi har också en egen jourlinje med beredskap dygnet runt. Vi arbetar ständigt med att förbättra och effektivisera vår verksamhet och vi förväntar oss av dig att du också vill vara med i det arbetet. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2 400 medarbetare är det enda i Jämtlands län, vilket ger en närhet mellan de olika specialiteterna. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd spännande och roliga aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ST-läkare. Arbetet innefattar mottagning, operation och jourverksamhet. Ring gärna så berättar vi mera om vår verksamhet!

Kvalifikationer
Leg läkare med intresse för öronsjukvård. Kunskaper i svenska enligt EU självskattningsskala grad C1 (European Language Portfolio). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Moxell
Telefon 063-153474
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)