ST-Psykolog alt. PTP-Psykolog till Barn- och Ungdomspsykiatrin i Östersund

ST-Psykolog alt. PTP-Psykolog till Barn- och Ungdomspsykiatrin i Östersund

Om arbetsplatsen
Barn och Ungdomspsykiatrin (BUP) är lokaliserad till Östersund men uppdraget omfattar hela Region Jämtland Härjedalen. På enheten arbetar cirka 70 medarbetare varav 15 psykologer. Organisatoriskt ingår BUP i område Barn och unga vuxna. Barn- och ungdomspsykiatriska verksamheten är en resurs för hela Jämtlands län. Vi är placerade i Östersund, men ansvarar för hela länet. Vi arbetar i tvärvetenskapliga team där hög grad av självständighet i arbete och ansvarstagande krävs. Verksamheten satsar på att ge medarbetare möjlighet till långsiktig kompetensutveckling. Vi har extern handledning samt mentorskap under hela första året som en del i en god introduktion till arbetsplatsen. Hos oss ges goda möjligheter att ta egna initiativ och delta i verksamhetens utveckling.

Arbetsuppgifter
Som psykolog under specialisttjänstgöring alt. Ptp-psykolog kommer du att ingå i ett av våra öppenvårdsteam. I teamet finns psykologer, socionomer och läkare. Vi söker en psykolog som vill arbeta med hela det barnpsykiatriska utrednings- och behandlingsspektrumet. I arbetet ingår också att samarbeta med våra vårdgrannar, oftast socialtjänst och elevhälsa.

Kvalifikationer
Leg. Psykolog alt. Psykologexamen. Erfarenhet från arbete inom barn och ungdomspsykiatri är meriterande. Likaså specialistkompetens alternativt påbörjat specialistutbildning inom neuropsykologi alternativt klinisk barn- och ungdomspsykologi. Som STP-psykolog får du möjlighet att förvärva specialistkompetens inom ovan nämnda specialiteter via arbetsgivaren. Som Ptp-psykolog får du möjlighet att delta i ett schemalagt PTP utbildningsprogram. Det omfattar kliniska utbildningsdagar, studiebesök, regelbundna PTP-träffar och handledarträffar. Våra utbildningskliniker är: Vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, primärvård, föräldra- barnhälsa, neuro-rehabilitering och smärtmottagning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, självständigt arbete, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Övrigt
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Erich Bieber
Telefon 063-15 43 77
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)