Röntgensjuksköterskor inkl. kreativa kollegor*

Röntgensjuksköterskor inkl. kreativa kollegor*

Om arbetsplatsen
Lockas du av utvecklingsarbete och utmaningar? Är du bra på att inspirera människor mot gemensamma mål? Då är du den vi söker!

Du kommer att jobba på röntgenavdelningen på Östersunds sjukhus. Här har finns sju överläkare, sex specialistläkare och åtta ST-läkare ett tätt samarbete med röntgensköterskor, undersköterskor, medicintekniska ingenjörer, fysiker, sonograf och medicinska sekreterare. Vi gör undersökningar med konventionell röntgen, mammografi, CT, ultraljud, MR, intervention och nuklearmedicin. Det bedrivs också forskning på avdelningen. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat sjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset är det enda i Jämtland Härjedalen. Det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. en närhet som kommer patienterna till del.

* Vi är stolta över att vi har en öppenhet för frågor och diskussion kollegor emellan.


Arbetsuppgifter
Du arbetar roterar runt på de olika modaliteterna. Det ingår att ibland arbeta helger, kvällar och nätter. Vi arbetar i Sectras RIS/PACS som är vårt patientinformationssystem för utlåtanden och bilder.

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska och har gärna erfarenhet från yrket.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
I mån av tillgång så hjälper vi till med boende.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Theres Almqvist
Telefon 070-3749153
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)