Röntgensjuksköterskor inkl. kreativa kollegor*

Röntgensjuksköterskor inkl. kreativa kollegor*

Om arbetsplatsen
Lockas du av utvecklingsarbete och utmaningar? Är du bra på att inspirera människor mot gemensamma mål? Då är du den vi söker!

Du kommer att jobba på röntgenavdelningen på Östersunds sjukhus. Här har 15 specialister och 9 ST-läkare ett tätt samarbete med röntgensköterskor, undersköterskor, medicintekniska ingenjörer, fysiker, sonograf och medicinska sekreterare. Vi gör undersökningar med konventionell röntgen, mammografi, CT, ultraljud, MR och intervention. Det bedrivs också forskning på avdelningen. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat sjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset är det enda i Jämtland Härjedalen. Det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. en närhet som kommer patienterna till del.

* Vi är stolta över att vi har en öppenhet för frågor och diskussion kollegor emellan.


Arbetsuppgifter
Som röntgensjuksköterska arbetar du i huvudsak med DT, skelettundersökningar och genomlysning. I tjänsten ingår det att arbeta helger, kvällar och nätter. Vi arbetar i Sectras RIS/PACS som är vårt patientinformationssystem för utlåtanden och bilder

Kvalifikationer
Du är legitimerad röntgensjuksköterska
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt
I mån av tillgång så hjälper vi till med boende.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
http://www.regionjh.se
Mer info
Kontaktperson Carl-Göran Persson
Telefon 070-5531450
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)