Psykoterapeut till Kvinnohälsan, Område Kvinna

Psykoterapeut till Kvinnohälsan, Område Kvinna

Om arbetsplatsen
Söker du ett intressant arbete och tycker om att jobba i multidisciplinärt team? Bli en del av oss! Kvinnohälsan är en öppenvårdsmottagning som ligger under Område Kvinna. Vid arbetsplatsen arbetar ett multidisciplinärt team bestående av barnmorska, distriktsläkare, psykoterapeut, fysioterapeut och gynekolog. Tillsammans tar vi tillvara på varandras kompetens och skapar därmed bra förutsättningar för patienterna.

Arbetsuppgifter
Kvinnohälsan jobbar med svårare endometriospatienter, vissa vulva- och förlossningsskadepatienter, patienter med samlagssmärtor samt tidigare övergreppspatienter. Kvinnor kommer oftast till oss via remiss. Många patienter kan ha obearbetade trauman som ligger till grund för problemen men det kan också handla om att förstå sig själv och sin kropp bättre eller att lära sig leva med sina tillstånd. Som psykoterapeut får du bedöma behov av behandlingsinsatser och därefter jobba med psykoterapeutisk behandling/intervention men även med stödjande och motiverande inslag. Behandling görs individuellt eller i grupp. I arbetet ingår också att delta i behandlingskonferenser gällande endometrios-, vulva- och förlossning-/bäckenbottenbesvär.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som är leg. psykoterapeut med några års erfarenhet av psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Du har intresse av att vidareutveckla behandlingsarbetet tillsammans med övriga i teamet. Viktiga egenskaper är engagemang, samarbetsförmåga och flexibilitet. Utbildning och erfarenhet av traumabehandling är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Christina Westberg
Telefon 063-154390
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 6 okt 2021 (17 dagar kvar)