Psykolog, vikariat, Område Psykiatri

Psykolog, vikariat, Område Psykiatri

Om arbetsplatsen

Område Psykiatri står inför en spännande tid, vi vänder blad och blickar mot framtiden! Vi arbetar mot en personcentrerad vård och söker nu dig som är intresserad av att arbeta med människor, är driftig, engagerad och flexibel att kunna hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Vill du vara med och bygga framtidens psykiatri välkomnar vi din ansökan!
Invånare i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri får sin behandling i öppen eller heldygnsvård inom område psykiatri på Östersunds sjukhus. Enheternas medarbetare har ett stort ansvar i att utveckla och förbättra vården i samarbete med områdets ledning.

Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.


Arbetsuppgifter

Som psykolog inom öppenvård kommer du att arbeta med psykologisk behandling, bedömningar samt psykopedagogiska insatser. Psykologisk behandling kommer att bedrivas både individuellt och i grupp, du kan även komma att hålla i klinikövergripande gruppbehandlingar och insatser. Som psykolog ingår du i ett tvärprofessionellt team och deltar i behandlingskonferenser. Till teamet bidrar du med psykologisk kunskap och kompetens.

Inom öppenvård arbetar flera psykologer och det finns god möjlighet till kollegial handledning och regelbunden extern handledning i neuropsykologi. Inom kliniken finns även möjlighet till intern handledning för psykologisk behandling.


Kvalifikationer

Leg psykolog med erfarenhet av psykiatrisk verksamhet alternativt specialistkompetens eller pågående specialistutbildning är meriterande.

Vi värdesätter förmåga att engagera andra och förmåga till helhetssyn. Stor vikt läggs vid engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Erfarenhet krävs.


Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Du kan också nå annonsen via länken nedan:
https://recruit.visma.com/General/AssignmentPrint.aspx?guidAssignment=e2ed6a27-9d17-4257-8598-79707cfb23dd
(Markera, kopiera och klistra in länken i en ny flik/nytt fönster om den inte visas som klickbar.)
Med vänlig hälsning
Visma Recruit
Mer info
Kontaktperson Sandra Forss
Telefon 070-220 77 42
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (24 dagar kvar)