Psykolog och Psykoterapeut till Öppenvård 2, Vuxenpsykiatrin i Östersund

Psykolog och Psykoterapeut till Öppenvård 2, Vuxenpsykiatrin i Östersund

Om arbetsplatsen
Område psykiatri är en del av Östersunds sjukhus, beläget i centrala Östersund. Kliniken ansvarar för psykiatrisk vård på specialistnivå, med öppenvård, akutmottagning och tre heldygnsavdelningar. Vid kliniken finns även ett specialistpsykiatriskt omvårdnadsteam (SPOT). Området har ca 240 medarbetare, varav ca 20 psykologtjänster. Öppenvården är indelad i två större mottagningar, Öppenvård 1 och 2. Öppenvård 2 har ett specialistpsykiatriskt uppdrag gentemot patienter med ångestsyndrom, affektiva sjukdomar, PTSD och personlighetsstörningar. Här finns ett etablerat bipolärprogram, ett klinikövergripande DBT-team samt ett OCD-team under utveckling. Inom öppenvård 2 arbetar psykologer och psykoterapeuter varierat med bedömningar, behandlingar individuellt och i grupp, samt genom konsultativt arbete inom teamen. I gruppen finns ett konstruktivt och öppet samarbetsklimat och god stämning. Via psykologer med ledningsuppdrag finns ett nära samarbete med chefer och ledningsgrupp som ger smidighet i uppföljning och utveckling av vården.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu leg. psykolog och leg. psykoterapeut för kvalificerat arbete med psykologisk behandling/psykoterapi vid Öppenvård 2. Kliniken har ett samarbete med Mittuniversitetets Psykologprogram som innebär medverkan av psykologkandidater och även -assistenter i patientarbetet. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av och trivs i en handledarroll. Utveckling och karriärvägar Långsiktig kompetensförsörjning är en hjärtefråga för vår verksamhet. Region Jämtland Härjedalen var bland de första i landet med att införa Karriärvägar för psykologer. Inom vuxenpsykiatrin har vi vårdat och utvecklat varje steg i den kliniska karriärvägen, från PTP till specialist med ledningsansvar, så att vi kan erbjuda kompletta karriärvägar från bredd till spets. Oavsett karriärsteg och grundutbildning är vi måna din utveckling och trivsel. Därför erbjuder vi flexibla arbetssätt och goda möjligheter till utbildning och variation i arbetsuppgifter över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Psykolog eller leg. Psykoterapeut med stort intresse för behandlingsarbete. Meriterande är bred erfarenhet av psykologisk behandling vid ovan beskrivna diagnosgrupper/tillstånd samt av PTSD med mer komplex karaktär. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det finns möjlighet att söka boende till en av Region Jämtland Härjedalens lägenheter i Östersund.

Övrigt
Vi hanterar ansökningarna efter sista ansökningsdag på grund av semesterperioden. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter. Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Som sökande ska du lämna registerutdrag i samband med erbjudande av tjänst.
Mer info
Kontaktperson Stefan Mellgren
Telefon 073-0416671
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)