Produktionsledare för operationsprocessen

Produktionsledare för operationsprocessen

Om arbetsplatsen
Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Drivs du av utmaningar och förbättringsarbete? Då är du den vi söker! Hälso- och sjukvårdsdirektören söker efter en medarbetare som organisatoriskt kommer att vara direkt underställd Hälso- och sjukvårdsdirektören med huvuduppdrag att optimera och leda produktionsplaneringen inom Regionens operationsverksamhet. Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Region Jämtland Härjedalen omfattar ca 3600 medarbetare fördelade på 15 områden. Vi arbetar för utveckling och tillväxt i länet och ett av huvuduppdragen är att erbjuda medborgarna en god och nära vård präglad av tillgänglighet och kontinuitet. Vår vision är att vara en region att längta till och växa i.

Arbetsuppgifter
Som produktionsledare får du en nyckelroll i att planera operationsverksamheten inom hela Region Jämtland Härjedalen. Det innefattar centraloperation, öron/näsa/hals-operation och Campus dagkirurgiska enhet, totalt 14 operationssalar. Huvuduppdraget är att utifrån produktionsbehov optimera kapaciteten och genomföra det tillsammans med bitr. hälso- och sjukvårdsdirektör, verksamhetens chefer och kunniga medarbetare. Att utveckla metoder för analys och föreslå kontinuerliga förbättringar är självklara arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår: - att produktionsleda operationsflödet - att självständigt utveckla, leda och delta i förbättringsprocesser, processkartläggningar, värdeflödes-analyser och olika workshops. - att utbilda inom kunskapsområdet. - att söka ny kunskap och omvandla den till förståeliga och tillämpbara arbetssätt. - att delta i utvecklingen av produktionsledning som kunskapsområde. Då arbetet som produktionsledare inte är en heltidstjänst kommer du även att arbeta som verksamhetsutvecklare på övergripande nivå inom hälso- och sjukvården.

Kvalifikationer
Vi vill att du har akademisk examen (gärna inom hälso- och sjukvård). Utbildning inom kvalitetsområdet liksom förbättrings- och processledarutbildning samt praktisk erfarenhet av arbete med produktionsstyrning är starkt meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt och systematiskt förbättrings och/eller kvalitetsarbete samt projektledning. Goda kunskaper i MS Excel är en förutsättning och kunskaper inom VBA är meriterande. Din personlighet är viktig och vi söker dig som, i likhet med oss, vill utvecklas, är förändringsorienterad och som drivs av en vilja att tillföra entusiasm och energi i arbetet. Du har egenskaper som nyfikenhet, förmåga att tänka om, mod att pröva nya saker, uthållighet och vilja att förbättra vården. Det är av stor vikt att du har god förmåga att arbeta i team, samarbeta med och leda personer med olika yrkesroller och bakgrunder samt att kommunicera och engagera både via skriftlig och muntlig kommunikation. Meriterande är: - Erfarenhet från arbete med produktionsstyrning och planering - Utbildning inom kvalitet och/eller kvalitetsteknik. - Projektledarerfarenhet - Goda kunskaper i MS Excel samt VBA

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Maria Söderkvist
Telefon 073-061 15 79
Område Östersund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (1 dag kvar)