Personalkonsult till enheten verksamhetsstöd

Personalkonsult till enheten verksamhetsstöd

Det här är tjänsten för dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du arbetar operativt och är ett konsultativt chefsstöd till de verksamheter som ingår i ditt område. Exempel på arbetsuppgifter är arbetsrättsliga frågeställningar, personal- och kompetensförsörjning, arbetsmiljö, lönebildning, analys och uppföljning, avveckling och utbildningsstöd. Din roll innebär att du aktivt medverkar till god samverkan med arbetstagarorganisationerna.

Kvalifikationer
För det här uppdraget krävs att du har en akademisk utbildning med inriktning mot personal- och arbetsgivarfrågor. Gärna med några års erfarenhet av praktiskt personalarbete. Du har ett konsultativt arbetssätt och en mycket god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. Det är också viktigt att du har helhetssyn, är analytisk och har en vilja att driva utveckling och att själv vilja utvecklas inom din profession. Du är öppen och utåtriktad, har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är flexibel, lätt anpassar dig till nya förutsättningar och trivs med att själv strukturera upp ditt arbete. Du har god datavana från arbete i Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från operativt och konsultativt personalarbete i en större organisation, gärna inom region, landsting eller kommun. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen: http://www.regionjh.se/ Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: http://www.ostersund.se/ Välkommen till Jämtland Härjedalen: http://www.jamtland.se Inför rekryteringen har vi gjort vårt medieval och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Anneli Ekman
Telefon 063-15 69 14
Område Östersund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande jobb, där du får chansen att arbeta brett med personalfrågor i en större organisation? Vill du ingå i ett härligt gäng som har kul på jobbet? Då kan vi vara rätt arbetsplats för dig! En av våra medarbetare inom ekonomi- och personalavdelningen kommer att gå i pension och vi behöver därför rekrytera en personalkonsult till verksamhetsstöd. Enheten verksamhetsstöd är en del av Region Jämtland Härjedalens ekonomi- och personalavdelning, vars uppdrag är att stödja organisationens olika verksamheter i ekonomi- och personalfrågor.